O nas

Revel je sinonim za praznovanje iz česar tudi izvira naš začetek. Naša zgodba se začenja nekaj let nazaj, ko je naša ustanoviteljka, sedela na zabavi s svojimi najljubšimi Blue Light očali in ob sebi začutila mehko dlan svoje najljubše osebe, ki ji še danes lepša dni. Ker jo je ob tem dogodku fant poljubil in se nerodno zaletel v njena očala, sta oba planila v smeh. Še nekaj mesecev po tem sta se ob spominu na ta dogodek smejala. Vsako leto ob njuni obletnici sta si nadela svoja najljubša očala in praznovala dogodek, ki ju je zavedno povezal.

In tako je prišla ideja o Revel ali praznovanju, ki nas opominja na pomembne dogodke. Praznovanje naših uspehov in prepoznavanje osebnostne rasti nam pomaga, da ostajamo na pravi poti in motivirani za svoje cilje. Zakaj torej ne bi bila ta motivacija povezana z našimi Blue Light očali, s katerimi se lahko počutimo bolj svobodne, lepe in pomembne. Da bi se lahko vsak od vas nekje našel v naši zgodbi, smo očala naredili kvalitetne in cenovno dostopne. Z njimi lahko praznujete različne dogodke v življenju, ob tem pa vas spremljajo najljubša očala Revelons. Ste se že kdaj vprašali, zakaj bi za Blue Light očala odšteli 100€+? Nikoli več! Ste na pravem mestu.

V primeru, da ste pri nas čisto na novo pa vam zagotavljam garancijo zadovoljstva (brezplačna menjava ali vračilo kupnine v 14 dneh), saj je vaše zadovoljstvo na prvem mestu!

Veseli bomo vsake povratne informacije o vašem nakupu in se hkrati zahvaljujem za zaupanje, da ste del naše zgodbe. <3

P.s. Ne pozabite.. investicije v zdrave oči nikoli ne obžalujemo.

Mnenje strank

Receive special offers